DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Pentru ca ne adresam tuturor producatorilor agricoli din tara: mici, mijlocii si mari

Pentru ca suntem o echipa specializata care detine informatii corecte si concrete despre produsele fitosanitare din portofoliul firmei si a celor existente pe piata

Pentru ca incercam sa fim cat mai flexibili si sa cautam solutii eficiente in rezolvarea situatiilor intampinate de clienti

Istoric

Agro Expert S.R.L este o societate cu raspundere limitata, avand o continuitate de peste 20 de ani pe piata locala de pesticide, acest fapt remarcandu-se prin devotamentului de care da dovata pentru fermieri, prin cresterea numarului de client de la un an la altul, dar si prin cresterea cifrei de afaceri.

The sewage purifier can remove most of the pollutants, because the pipe aging is good at the present stage, which seriously affects the safety of water quality. Therefore, we need to add a high safety top layer in the drinking water. The simplest way is to install the water purifier and make better use of Water filter 3 . In space, the traditional fan folds filter can produce a filter element with a filter area of up to 50%.Whirlpool filter increase the filter surface. The flow and distribution of products and fluids are more uniform, which can significantly improve the ability of effective nano pollution.

Inca de la infiintare, societatea a avut ca obiect de activitate aprovizionarea fermierilor cu imputuri agricole, satisfacerea cerintelor clientilor in domeniul productiei agricole, comercializarea produselor de uz fitosanitar, seminte, ingrasaminte, fertilizanti, adjuvanti dar si produse destinate uzului gospodaresc.

De-a lungul anilor de activitate, Agro Expert a devenit un nume recunoscut de tot mai multi agricultori, iar prin produsele si serviciile de calitate, Agro Expert se situeaza pe primele locuri in preferintele agricultorilor transilvaneni si nu numai.

O atentie deosebita spre care Agro Expert isi indreapta atentia este adresata cercetarii si urmaririi celor mai noi si eficiente tehnologii destinate fermelor agricole.

Activitate

Datorita implicarii si dorintei de a fi cat mai aproape de client, Agro Expert se remarca prin cele mai importante activitati care ii reprezinta:

  • Vanzarea de inputuri pentru fermele agricole si zootehnice
  • Intermedierea de contracte cu marii producatori pe baza pachetelor tehnologice complete
  • Participarea la targuri si expozitii nationale

Organizarea de simpozione pe teme de specialitate, care sa vina in intampinarea nevoilor fermierilor

reluare-activitate-firma-suspendata2

Servicii

Agro Expert dispune de infrastructura necesara desfasurarii activitatii la nivel zonal prin 3 canale principale de distributie pentru produsele comercializate:

  • Vanzari en-gross, adresate fermierilor – Acest tip de vanzare se realizeaza prin intermediul echipei agentilor de vanzari
  • Vanzari en-detail – Acest tip de vanzare se realizeaza prin intermediul unei fitofarmacii. De aici, micii producatori agricoli isi pot achizitiona produsele necesare pentru gradina, livada – produse care sunt micro-ambalate pentru suprafete mici.
  • Comenzi online – adresate tuturor clientilor – Acest tip de vanzare se realizeaza prin intermediul website-ului agro-expert.ro

Vanzari sediul central

ING. NICOLETA ROIBAN
Tel: 0722503504
Email: nroiban@agro-expert.ro

ING. BARTA ENIKO
Tel: 0728118544
Email: ebarta@agro-expert.ro

Vanzari echipa Agro

Ing. SAMARTINEAN ADRIANA
Tel: 0735233418
Email: asamartinean@agro-expert.ro

Ing. PETRUS ALIN
Tel: 0728118549
Email: alin.petrus@agro-expert.ro

Ing. BODNAR VASILE
Tel: 0728118552
Email: vasile.bodnar@agro-expert.ro

Ing. NICOARA ADRIAN
Tel: 0728118550
Email: adrian.nicoara@agro-expert.ro

Ing. PERSA CIPRIAN
Tel: 0736902411
Email: ciprian.persa@agro-expert.ro

Vanzari echipa Vet

DR. VET. CIORBA SIMONA
Tel: 0725408952
Email: simona.ciorba@agro-expert.ro

Am cumparat erbicidele GALMET si GALAPER pentru combaterea buruienilor din cultura de grau si m-au surprins foarte placut calitatea si eficacitatea produselor respective. Sfaturile primite pentru alegerea produselor conform propriilor nevoi de lucru mi-au fost de un real folos.

Sincere multumiri echipei de vanzari AGRO EXPERT care a dat dovada de profesionalism, corectitudine, amabilitate si promptitudine.